SAW

  • Ontwikkelaar Zombie Studios
  • Eerste releasedatum 26 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Konami grijpt rechten Saw game

De omstandigheden rondom Saw: The Videogame gingen van belabberd naar hopeloos. De ontwikkelaar en uitgever Brash Entertainment ontwikkelde al enige tijd de filmgame totdat er geen uitgever gevonden kon worden en het bedrijf op veertien november 2008 failliet werd verklaard. Nu lijkt er voor de echte Saw fans de redding nabij te zijn, Konami zou volgens hardnekkige geruchten de rechten van het spel opgepakt hebben.

Als de geruchten waar blijken te zijn heeft de Saw game een sterke ontwikkelaar en uitgever achter zich staan. Het Japanse bedrijf heeft al een aardig portfolio opgebouwd met games zoals Silent Hill: Origins voor de PlayStation Portable en Silent Hill: Homecoming voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Voorlopig kan dit nieuws niet bevestigd noch ontkracht worden, dus het is voor de fans nog even afwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?