eFootball PES 2020
  • ONTWIKKELAAR Konami
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Konami bezig met ontwikkeling volgende generatie PES

Konami heeft onthuld dat ze bezig zijn met de volgende generatie van eFootball PES. Ze gaan voor de beste resultaten, wat ervoor zorgt dat PES 2020 niet meer dan een seizoensupdate krijgt voor nu.

De teaser zelf zegt niet zo veel, maar het draait vooral om de beschrijving van de video. Ze geven aan dat ze de engine van PES aan het updaten zijn, zodat het voor verbeteringen kan zorgen die voelbaar zijn in alle area's van de game. Onder deze verbeteringen vallen verbeterde physics, spelermodellen, animaties, visuele presentatie en nog veel meer volgens Konami. Ze gaan ook aan de slag met de multiplayer modus MyClub en de Master League voor de singleplayer fans. De volgende generatie van eFootball PES komt pas later uit dan verwacht, namelijk in het midden van 2021. Voor een lagere prijs kunnen spelers wel een update kopen, wat ervoor zorgt dat je de 2020/2021 selecties krijgt voor eFootball 2020. Lees hier onze review van eFootball 2020.

eFootball PES 2020 is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is ook beschikbaar op Xbox Game Pass.

BRON Konami

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?