Konami bekijkt de mogelijkheden van motion control

De grote man van Konami, Shingo Takatsuka, heeft tijdens de Europese kampioenschappen van Pro Evolution Soccer in Nice verteld dat ze voor de toekomstige PES-games gaan onderzoeken wat ze kunnen doen met motion control. Het gaat dan vooral om Natal voor de Xbox 360 en de PlayStation motion control voor de PlayStation 3; de Wii kent al een tijdje bewegingsgestuurde gameplay.

Up until 2009 we believed all the platforms should have the same controls and features. That's no longer the case, because there are specific controllers for different machines, what with Natal and the PlayStation motion sensor system.

Het is alleen al sinds de aankondiging van bijvoorbeeld Natal de vraag hoe ze die techniek om moeten zetten naar een goed voetbalspel. Daar heeft Konami nog niets over bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat je over een aantal jaar eindelijk een excuus hebt om ook binnenshuis te gaan voetballen, al is het dan via een tv-scherm.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?