Komt Usain Bolt naar FIFA 19?

Geplaatst: 19 oktober 2018 09:50
Aangepast: 22 oktober 2018 14:01

FIFA 19-spelers kunnen zich komende winter wellicht versterken met één van de snelste mensen op deze aardkloot. Het ziet er naar uit dat niemand minder dan Usain Bolt zijn opwachting gaat maken in de voetbalgame.

Na zijn flitsende atletiekcarrière heeft hij zich namelijk toegelegd op het uitvoeren van een andere passie van hem; voetbal. Afgelopen week speelde hij zijn eerste (weliswaar vriendschappelijk) wedstrijd in het shirt van het Australische Central Coast Mariners. Hij wist in die wedstrijd twee keer het net te vinden. Als Bolt het voor elkaar krijgt een contract te bemachtigen, dan mag hij zich niet alleen officieel voetballer noemen, maar komt zijn digitale evenbeeld ook in FIFA 19 te spelen. Volgens een anonieme bron binnen EA Games hoeft het geen ramp te zijn als CCM ervoor kiest hem niet in te lijven. Dan bestaat namelijk alsnog de mogelijkheid dat hij als vrije speler op de FIFA 19-markt komt. Hij is immers serieus op zoek naar een club. We wachten het af.

Bron: Fox Sports Asia
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 19

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

28 september 2018

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord