Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Komende zes maanden kleding updates voor avatars

Vandaag is was eindelijk de grote dag van de release van de New Xbox Experience. Waarschijnlijk heb je zelf al je avatar gemaakt en veranderd naar jouw smaak, maar daar zal het niet bij blijven.

Microsoft heeft namelijk aangekondigd om in ieder geval voor de komende zes maanden een constante stroom aan updates te lanceren. De updates zullen bestaan uit allerlei nieuwe dingen voor je avatar, zoals kleding en andere accessoires. Of we nog geld moeten neerleggen voor deze pakketten is niet bekend, maar het is in ieder geval een goede zaak dat Microsoft het hier niet bij zal laten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?