Kom maar op met je collectie PS2 games

Sommige mensen hebben een paar PlayStation 2 games, anderen zijn dan weer echte verzamelaars en zullen misschien honderd of als het meezit twee- of drie- honderd titels in huis hebben. Dit alles wordt overtroffen door Reader Syd, met meer dan 1200 games voor de PlayStation 2!

Nu zul je denken dat hij van elke game minstens twee exemplaren heeft, maar dat is niet het geval. Zelfs heruitgaves van oude games zitten er niet bij, tenminste niet als deze geen bewonderenswaardige nieuwe elementen bevatten.

Eén ding is zeker, Syd zal zich de komende jaren niet hoeven te vervelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?