Kom alvast in de sfeer met FIFA 21 soundtrack

Geplaatst: 28 september 2020 20:59
Aangepast: 28 september 2020 21:13

Electronic Arts heeft de officiële soundtrack voor FIFA 21 vrijgegeven. Je kunt dus nu alvast in de sfeer komen voordat je binnenkort aan de slag gaat met de voetbalsim.

In FIFA 21 is de tracklist opgedeeld in twee lijsten. FIFA 21 heeft een behoorlijke lijst met een diversiteit aan nummers en de straatvoetbalmodus Volta heeft daarnaast nog zijn eigen tracklist. De soundtrack is in zijn totaliteit goed voor meer dan honderd nummer gemaakt door artiesten uit 23 verschillende landen. Ook dit jaar zijn er weer een aantal grote namen vertegenwoordigd zoals Dua Lipa, Sia, Charli XCX, Stormzy en onze eigen Oliver Heldens. Zoals we gewend zijn van FIFA wordt er ook een podium geboden voor een groot scala aan talenten zoals Alfie Templeman, Oliver Malcom, Dylan Fraser, Joesef en Choë Black. Mocht je de soundtrack van Volta nou toffer vinden, dan is het ook mogelijk om deze in te stellen terwijl je bijvoorbeeld de carrière-modus speelt.

onbekend

Vorige week bracht Electronic Arts naar buiten dat FIFA dit jaar geen demo krijgt. FIFA 21 is vanaf 9 oktober beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De soundtrack is momenteel al te beluisteren via Spotify.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 21

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord