Kojima's projecten blijven geheim

De Game Developers Conference is al een paar dagen aan de gang. Meneer Iwata van Nintendo is al aan het woord geweest en heeft een paar nieuwe titels aangekondigd. Hideo Kojima zal ook een speech houden, maar hij zal geen nieuwe projecten aankondigen.

Kojima zal zijn projecten aankondigen in een latere fase van het productieproces. Het is nu simpelweg nog te vroeg. In zijn speech zal hij het houden over gamedevelopment van de laatste 20 jaar. Om te laten zien aan jongere ontwikkelaars hoe het vroeger was. Volgens Kojima zal de presentatie wel interessant worden voor de fans.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?