Kojima's grootste misdaad

Hideo Kojima is niet blij dat de Japanse versie van zijn nieuwe Metal Gear, Metal Gear Solid: Peace Walker vertraagd is van 18 maart naar 29 april. Zie hieronder wat hij erover te zeggen had.

You must not have a delay after a release date has been announced. There is no greater crime as a game developer

Daarna voegde hij dit nog toe;

Official announcement of a release date is nothing less than a promise to fans and business partners. In other words, a release date change is like betraying the expectations of everyone.

Aldus Kojima. De Europese releasedata van 28 mei is hetzelfde gebleven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?