Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Kojima Productions werkt aan nieuw project

Het ziet ernaar uit dat Kojima Productions aan een nieuw project werkt. Dit werd gisteren onthuld door haar Audio Director, Ludvig Forssell.

Afgelopen zomer deed Hideo Kojima in een serie tweets al vermoeden dat hij aan Death Stranding 2 werkt of in ieder geval een nieuwe game in datzelfde universum. Het ziet ernaar uit dat dit gerucht toch wel kan kloppen. Ludvig Forssell, Audio Director van Kojima Productions, plaatste gisteren namelijk een tweet waarin hij duidelijk maakt dat zijn team weer muziek op aan het nemen is. Volgens Forssell zijn deze opnames voor een nog niet aangekondigd project. Kojima Productions is dus sowieso met iets nieuws bezig. Of dat een vervolg of DLC van Death Stranding is, is nog maar de vraag. Wellicht is het Kojima's nieuwe horrorgame, waarmee hij samenwerkt met de bekende horror mangaka Junji Ito.

Hopelijk leren we snel wat deze nieuwe game precies wordt.

BRON Ludvig Forssell

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?