Kojima Productions werkt aan nieuw project

Geplaatst: 22 oktober 2020 08:16
Aangepast: 22 oktober 2020 08:16

Het ziet ernaar uit dat Kojima Productions aan een nieuw project werkt. Dit werd gisteren onthuld door haar Audio Director, Ludvig Forssell.

Afgelopen zomer deed Hideo Kojima in een serie tweets al vermoeden dat hij aan Death Stranding 2 werkt of in ieder geval een nieuwe game in datzelfde universum. Het ziet ernaar uit dat dit gerucht toch wel kan kloppen. Ludvig Forssell, Audio Director van Kojima Productions, plaatste gisteren namelijk een tweet waarin hij duidelijk maakt dat zijn team weer muziek op aan het nemen is. Volgens Forssell zijn deze opnames voor een nog niet aangekondigd project. Kojima Productions is dus sowieso met iets nieuws bezig. Of dat een vervolg of DLC van Death Stranding is, is nog maar de vraag. Wellicht is het Kojima's nieuwe horrorgame, waarmee hij samenwerkt met de bekende horror mangaka Junji Ito.

Hopelijk leren we snel wat deze nieuwe game precies wordt.

Bron: Ludvig Forssell
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord