Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Kojima laat meer van Death Stranding zien

Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima heeft middels een tweet op Twitter laten weten dat ze later deze maand meer laten zien van de game Death Stranding op de Tokyo Game Show.

De presentatie van Death Stranding staat gepland op 23 september aanstaande en zal, hoe kan het ook anders, door Kojima zelf gepresenteerd worden. Hij krijgt daarbij hulp van zijn Japanse-collega's. Het is onduidelijk wat er getoond wordt tijdens de presentatie.

Op de E3 hebben natuurlijk knotsgekke eerste gameplaybeelden gezien van de game. Waarin we de hoofdrolspeler (gespeeld door Norman Reedus) met een doos op zijn rug zagen rondlopen in een gebied dat mij een beetje doet denken aan IJsland.

Death Stranding staat voor 2019 gepland en moet exclusief uitkomen voor de PlayStation 4.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?