Kojima is een workaholic

Hideo Kojima zit al lang in het game development. Sinds 1986 verovert hij vele harten met zijn games, waar Metal Gear een van zijn grootste projecten is.

Toen Kojima een Lifetime Achievement Award kreeg op de Game Developers Conference meldde hij dat hij door zal blijven gaan tot zijn dood. De man is nu 45 jaar. We zullen dus nog veel titels van hem zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?