Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Kojima is 360 vragen beu

In een interview heeft Metal Gear Solid bedenker Hideo Kojima gezegd dat hij de vragen over of Metal Gear Solid naar de Xbox 360 zal komen, een beetje zat is.

De Japanner zegt dat hij de laatste tijd in bijna elk interview diezelfde vraag krijgt, en het antwoord blijft hetzelfde. De game zal nooit uitkomen voor de Xbox 360 omdat Kojima gelooft dat het succes van Metal Gear mede te danken is aan het PlayStation platform en de game is ook speciaal voor de PS3 ontwikkeld. Hij hoopt dat mensen in de nabije toekomst meer vragen zullen stellen over Metal Gear, zijn bedrijf en zijn toekomstige projecten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?