Death Stranding

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Kojima haalt met Death Stranding geld op voor Australië

Hideo Kojima en zijn team van Kojima Productions halen geld op voor Australië met behulp van nieuwe merchandise van de game Death Stranding.

Kojima Productions is begonnen met het verkopen van t-shirts van Death Stranding en een persoonlijke avatar om te gebruiken voor jouw PS4 account. Beide items zijn voorzien van dezelfde afbeelding: een silhouet van Australië, omringd door holografische technologie uit de game Death Stranding, waarin alle grote steden met elkaar verbonden worden, met de tekst 'Connect For Australia' erbij. Wie heeft er ooit gezegd dat je de wereld niet kunt redden met video games? Het t-shirt is verkrijgbaar voor 25 dollar en de avatar voor een donatie tussen de 1 en 50 dollar. Ze zijn ook beschikbaar als bundel. Kojima Productions geeft aan dat alle inkomsten hiervan naar de Australische vestiging van de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals zullen gaan. De RSPCA gaat het geld gebruiken om de bevolking van Australië te helpen hun dieren te beschermen. Dit door het aanbieden van uitrusting, andere benodigdheden en onderdak en opvang voor de gewonde en gevluchte dieren.

De Death Stranding-avatar is tot en met 29 februari beschikbaar. Wil je weten wat wij van de game vonden? Check dan onze review van Death Stranding!

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?