Kojima deelt achter de schermen-foto van nieuw project

Hideo Kojima is druk bezig met zijn nieuwe gameproject. Op Twitter deelde hij een foto van de werkzaamheden aan het project achter de schermen.

De laatste game van Kojima, Death Stranding, is alweer twee jaar oud en het is daardoor niet verassend dat de gamemaker nu met een nieuw project bezig is. Op de foto is een studio te zien waar twee acteurs en een setmedewerker op te zien zijn. In de tweet zegt Kojima dat hij nu bezig is met het aanpassen van het script en vooral op het moment aan het experimenteren is met verschillende dingen. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer en voor welke platformen deze game aangekondigd gaat worden is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?