Check al onze gamescom content hier!

Koei kondigt Trinity Zill O'll Zero aan

Bezitters van een PlayStation 3 hebben nu niet echt een ruime keus als het om role playing games gaat. Gelukkig komt daar steeds meer verandering in. Zo heeft uitgever Koei bekendgemaakt dat ze met een nieuwe exclusieve PlayStation 3 titel komen. Koei is bekend van andere RPG's, zoals Dynasty Warriors 6.

Hun nieuwe kindje zal Trinity Zill O'll Zero gaan heten. Bij de liefhebbers van het genre zal dit wel bekend in de oren klinken. Dit kan kloppen, want Trinity Zill O'll Zero is de laatste game uit de serie. De eerste game kwam uit voor de eerste PlayStation onder de naam Zill O'll. Veel later kwam er nog een remake voor de PlayStation 2 en voor de PlayStation Portable. Deze gameserie wordt vooral gekenmerkt door een donker thema en richt zich vooral op volwassenen. Een releasedatum voor Trinity Zill O'll Zero is er nog niet, maar wel is dus bekend dat de game exclusief zal zijn voor de PlayStation 3.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?