Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Knothole Island voor Fable 2 is uitgesteld

Al twee maanden na release van Fable 2 werd bekendgemaakt dat Fable 2: Knothole Island op 12 december zal verschijnen op Xbox Live. Helaas heeft ontwikkelaar Lionhead Studios gemeld dat het nog wel even zal duren voordat Knothole Island daadwerkelijk verschijnt.

Volgens de ontwikkelaar was er een fout gemaakt en zou de game sowieso pas 22 december uitkomen in plaats van de 12e , maar die datum is ook niet haalbaar. Door technische problemen wordt het nu pas eind januari dat Fable 2: Knothole Island zal verschijnen op Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?