Knothole Island in de aanbieding

Wekelijks komt Microsoft met een aanbieding speciaal voor Xbox Live Gold members. Deze week hebben Gold members weer korting.

Ditmaal zal je Knothole Island voor een zacht prijsje kunnen halen. Knothole Island is de eerste downloadable content van Fable 2. Je kan de extra content nu voor 560 Microsoft Points binnenhalen in plaats van de gebruikelijke 800.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?