Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Knokken voor Trophies in MotorStorm: Pacific Rift

MotorStorm: Pacific Rift is het vervolg op een van de launchgames van de PlayStation 3, te weten MotorStorm. De offroad rij-je-scheurijzer-door-de-blubber-gameplay werd destijds positief ontvangen, en dat gevoel lijkt MotorStorm: Pacific Rift niet kwijtgeraakt te zijn.

Omdat de PlayStation 3 sinds enige tijd Trophies kent, mag natuurlijk deze aanstormende racegame ze niet missen. In totaal wist ontwikkelaar Evolution Studios er vijftig te verzinnen, die je hier kunt bekijken.

MotorStorm: Pacific Rift staat gepland voor half november 2008, exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?