Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Knokken met Mario en vrienden vanaf 1 juni

Op 1 juni is het dan zover. Dan zal Super Smash Bros. Brawl verschijnen op de Wii. Dat laat Nintendo weten op haar Europese website.

De langverwachte opvolger van de Nintendo 64-hit laat je weer met verschillende personages uit de Nintendostal knokken. Naast de Nintendo-personages zullen ook enkele SEGA-iconen hun opwachting maken, waaronder Sonic.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?