Killzone 2
  • ONTWIKKELAAR Guerrilla Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Knallen met Killzone 2 in februari

Aankomende maand, in februari dus, mogen we volgens Sony een demo verwachten van de opvolger van Killzone, Killzone 2. Een precieze datum is niet bekend, maar we zijn er in ieder geval zeker van dat we de demo volgende maand gratis kunnen downloaden vanaf het PlayStation Netwerk. Beter dan de mensen aan de andere kant van de grote zee in Amerika. Als zij de game als demo willen spelen, moeten ze daarvoor een pre-order doen voor de hele game.

Vecht op het meest angstaanjagende slagveld ooit. De langverwachte first persoon-shooter Killzone 2 van ontwikkelaar Guerrilla Games verschijnt exclusief voor PlayStation 3. Voor de processors van je PS3-systeem breken zware tijden aan want het vervolg van Killzone heeft een zeer gedetailleerd en ultra realistisch oorlogstoneel voor je in petto.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?