Kmart bevestigt nieuwe PS3

Het moet wel hetgeen zijn waar elke PlayStation-fan de laatste nachten niet van heeft kunnen slapen. De geruchten gaan namelijk de ronde dat er een nieuwe, dunnere versie van de PlayStation 3 komt én dat hij in prijs zal verlagen. De Amerikaanse keten Kmart slaat deze geruchten hardnekkig neer, het is namelijk de harde realiteit en geen gerucht.

Je kan er zeker niet naast kijken. Kmart afficheert in grote letters:

"De geruchten zijn waar. Nieuwe lage prijs en een nieuwe PS3"

Nadat ook in een reclameblad van de Europese Carrefour-keten een een nieuwe verlaagde prijs bij de PS3 stond (namelijk €299), lijkt het geen toeval meer.

Nu maar wachten op de officiële bevestiging van Sony...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?