Check al onze gamescom content hier!

Kleuter vindt extraatje bij gekochte game

Iedereen kent de speciale uitgaves van games wel. Bij de één krijg je leuke DLC en bij de andere een leuk beeldje. Maar dat het allemaal gekker kan bewijst een Engels jongetje van vier jaar. Dit jongetje vond bij zijn tweedehands exemplaar van Fight Night Round 4 een zakje wiet.

Na tien minuten spelen kwam de kleuter naar zijn vader toe en vertelde hem dat er een leuk extraatje bij zat. Dit extraatje zat in een plastic zakje en leek volgens de vader erg veel op wiet, wat later ook door de politie werd bevestigd.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?