Metal Gear Solid: HD Collection
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 februari 2012
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • GAMELINER SCORE

Klassieke Konami games komen naar pc

Diverse klassieke Konami-games komen naar de pc webwinkel GOG. Dit laat Konami weten via Twitter.

Na diverse teasers van Konami zelf en de webwinkel GOG is de kogel door de kerk. Konami plaatst diverse retrogames op de webshop van moederbedrijf CD Projekt. Onder deze titels vallen de eerste drie Metal Gear-games. Ook de retro-bundles van Castlevania en Contra zijn beschikbaar op GOG. Afgelopen week bestond er nog een gerucht dat er een Metal Gear Solid-remake aan zat te komen voor de PlayStation 5. Die lijkt bij deze een stukje minder geloofwaardig te zijn geworden, aangezien de remakes tegelijkertijd naar de pc moesten komen.

Deze Konami-games zijn nu beschikbaar op de pc via GOG.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?