Kirby mogelijk naar Nintendo Wii

Het mag dan nog niet officieel zijn bevestigd, maar er staat een nieuwe Kirby game gepland en ditmaal zal die verschijnen op de Nintendo Wii. Hoshi No Kirby (Kirby of the Stars) staat namelijk onverwachts vermeld op de releaselijst van Nintendo.

De game staat echter alleen maar op de Japanse releaselijst vermeld. Het is dus nog maar de vraag of de game ook naar Europa zal komen. Voor meer info over de game zullen we echter op de officiële aankondiging moeten wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?