Kingdoms of Amalur: Reckoning

  • Ontwikkelaar Big Huge Games
  • Eerste releasedatum 10 februari 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Kingdoms of Amalur: Reckoning krijgt remaster

Kingdoms of Amalur: Reckoning krijgt een remaster. Deze kunnen we in augustus al verwachten.

In 2018 kondigde THQ Nordic aan de rechten van Kingdoms of Amalur: Reckoning te hebben gekocht. De game, die oorspronkelijk in 2012 uitkwam, krijgt binnenkort een remaster. De remaster, die de naam Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning heeft gekregen, komt in augustus uit en bevat alle DLC van de game. De remaster van de game wordt ontwikkeld door Kaiko. Deze studio is onder andere verantwoordelijk voor de remaster van Darksiders.

Kingdoms of Amalur ReReckoning

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 11 augustus.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?