Kingdom Under Fire: Circle of Doom

  • Ontwikkelaar Blueside Studios
  • Eerste releasedatum 1 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Kingdom Under Fire, Circle of Doom demo

Sinds vandaag is de demo van Kingdom Under Fire: Circle of Doom te downloaden via de Marketplace van Xbox Live. De demo is 1,2 GB groot. In de demo speel je rol van Kendal of Leinhart, er zijn namelijk twee verschillenden levels van Act 1 speelbaar.

Kingdom Under Fire: Circle of Doom is een action-RPG die gebaseerd is op het eerste deel van de Kingdom Under Fire die in 2005 op de Xbox verscheen. In de game draait het om het gevecht tussen goed en kwaad. De game is ook online speelbaar met 4 andere medespelers.

Op 1 februari zal Kingdom Under Fire: Circle of Doom bij ons verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?