Kingdom Hearts - The Story So Far

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 maart 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Kingdom Hearts: The Story So Far verschijnt deze maand

Fans van Kingdom Hearts moeten nog even een paar maandjes wachten op deel drie, maar deze maand komt er wel een Kingdom Hearts-collectie. Square Enix heeft namelijk Kingdom Hearts: The Story So Far aangekondigd voor de PlayStation 4. Helaas is deze voor het moment alleen voor Noord-Amerika onthuld.

Kingdom Hearts: The Story So Far is een mooie collectie voor fans, maar natuurlijk ook voor nieuwkomers. De collectie bevat alle games van de Kingdom Hearts-serie, die samen goed zijn voor heel wat uren aan gameplay. In de games beleef je epische avonturen met hoofdpersonage Sora, en vrienden Goofy, Donald Duck en vele anderen. Kingdom Hearts: The Story So Far bestaat uit de volgende content:

Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix
- Kingdom Hearts Final Mix
- Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
- Kingdom Hearts 358/2 Days (HD Remastered cinematics)
- Kingdom Hearts II Final Mix
- Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
- Kingdom Hearts Re:coded (HD Remastered cinematics)

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
- Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
- Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentary Passage
- Kingdom Hearts χ Back Cover (movie)

Kingdom Hearts The Story So Far

Kingdom Hearts: The Story So Far verschijnt op 30 oktober voor de PlayStation 4 en kost 40 dollar. Het is nog niet bekend of de collectie ook naar Europ komt.

BRON Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?