Kingdom Hearts Piano Collection voor PlayStation Portable

Square Enix heeft een nieuwe game aangekondigd, namelijk de Kingdom Hearts Piano Collection voor de PlayStation Portable. De franchise Kingdom Hearts bevat namelijk mooie muziek en is daarom ideaal voor een game als deze, aldus Square Enix.

Op 27 april zal de game verschijnen in Japan. Of er ook een Europese release komt, is nog onbekend. In Kingdom Hearts Piano Collection kunnen we in elk geval de volgende nummers terug horen.

[quote]- Dearly Beloved
- Traverse Town
- Hand in Hand
- Missing you ~ Namine-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?