Check al onze gamescom content hier!

Kingdom Hearts laat packshot zien

Kingdom Hearts 358/2 Days is niet een direct vervolg op de Kingdom Hearts-serie. De game vertelt het verhaal van Roxas en zijn carrière bij Organization XIII.

Vandaag is er een packshot verschenen van deze nieuwe Kingdom Hearts. Het packshot kent een andere stijl dan vorige Kingdom Hearts-packshots. Bekijk het packshot hieronder en oordeel zelf.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?