Kingdom Hearts III

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 29 januari 2019
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Kingdom Hearts III ReMIND DLC aangekondigd

Gamedirecteur Tetsuya Nomura heeft onlangs voor Kingdom Hearts III de nieuwe ReMIND DLC aangekondigd. Deze aankondiging heeft hij gedaan tijdens het Kingdom Hearts World of Tres Orchestra-concert in Tokio.

Volgens Twitterkanaal YanilynGaming, die het concert in Tokio had bijgewoond, kwam Tetsuya Nomura onverwachts het podium op om de aankondiging te doen. Hij deelde vervolgens een aantal details over de nieuwe DLC, die momenteel de codenaam ReMIND heeft. Zo heeft Nomura aangegeven dat het hier om een betaalde DLC gaat, die een nieuw Scenario, enkele nieuwe Episodes en nieuwe eindbazen bevat. Tevens krijgt Sora een nieuwe Form en Keyblade die gratis beschikbaar zijn.

Kingdom Hearts 39

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. De eerste grote gratis update voor de game kwam een week geleden uit en de volgende grote update staat dus alweer in de planning. Volgens YanilynGaming worden rond juni meer details bekendgemaakt.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?