Kingdom Hearts III krijgt DLC

Geplaatst:

Als je nog geen genoeg hebt gehad van Kingdom Hearts III, dan heb je geluk. De game krijgt binnenkort namelijk DLC.

In een interview met de Japanse gaming-website Dengeki Online geeft gamedirector Tetsuya Nomura aan dat er een aantal DLC naar Kingdom Hearts III gaat komen. Het betreft hier zowel kleinere gratis updates als grotere betaalde content. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over een nieuwe moeilijkheidsgraad die Critical Mode heet. Deze nieuwe moeilijkheidsgraad was in voorgaande games enkel beschikbaar in de Final Mix-versie van de games, maar wordt nu onderdeel van een van de gratis updates. De betaalde content moet daarentegen meer achtergrondinformatie geven over het verhaal en de verschillende gebeurtenissen en personages in de game.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de DLC gaat verschijnen, is nog niet bekend. Wel gaf Nomura aan het binnen dit jaar nog af te willen hebben.

Bron: Dengeki Online
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord