Check al onze gamescom content hier!
Kingdom Hearts III
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • RELEASEDATUM 29 januari 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Kingdom Hearts III Critical Mode is vanaf vandaag beschikbaar

Critical Mode is vanaf vandaag beschikbaar in Kingdom Hearts III. Deze moeilijkere modus verschijnt met een gratis update voor de populaire game.

Kingdom Hearts III is al een aantal maanden uit. De ontwikkelaars hebben echter wel aangegeven dat de game nog een langere tijd ondersteund wordt door middel van DLC en gratis updates. De eerste grote gratis update die naar de game komt, is de hogere moeilijkheidsgraad die Critical Mode wordt genoemd. Deze modus maakt de game een stuk moeilijker en geeft spelers een nieuwe uitdaging wanneer ze al een keer door de game heen hebben gespeeld. Critical Mode hebben we in eerdere delen van de serie ook al kunnen zien. Volgens director Tetsuya Nomura wijkt de modus in Kingdom Hearts III echter af van die in eerdere delen. Zo krijg je in Kingdom Hearts III bijvoorbeeld nieuwe vaardigheden die je een geheel nieuwe gameplay-ervaring moeten geven.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. De gratis update die de hogere moeilijkheidsgraad Critical Mode met zich meebrengt, verschijnt later vandaag.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?