Kingdom Hearts III Critical Mode is vanaf vandaag beschikbaar

Geplaatst:

Critical Mode is vanaf vandaag beschikbaar in Kingdom Hearts III. Deze moeilijkere modus verschijnt met een gratis update voor de populaire game.

Kingdom Hearts III is al een aantal maanden uit. De ontwikkelaars hebben echter wel aangegeven dat de game nog een langere tijd ondersteund wordt door middel van DLC en gratis updates. De eerste grote gratis update die naar de game komt, is de hogere moeilijkheidsgraad die Critical Mode wordt genoemd. Deze modus maakt de game een stuk moeilijker en geeft spelers een nieuwe uitdaging wanneer ze al een keer door de game heen hebben gespeeld. Critical Mode hebben we in eerdere delen van de serie ook al kunnen zien. Volgens director Tetsuya Nomura wijkt de modus in Kingdom Hearts III echter af van die in eerdere delen. Zo krijg je in Kingdom Hearts III bijvoorbeeld nieuwe vaardigheden die je een geheel nieuwe gameplay-ervaring moeten geven.

Kingdom Hearts III is momenteel te spelen op de PlayStation 4 en Xbox One. De gratis update die de hogere moeilijkheidsgraad Critical Mode met zich meebrengt, verschijnt later vandaag.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord