Kingdom Hearts: Birth By Sleep laat zich zien

Inmiddels weten we al een poosje dat Kingdom Hearts: Birth by Sleep in september naar Europa zal komen. De game zal tegelijkertijd de eerste Kingdom Hearts game zijn voor op de PSP.

Vele zullen dan ook waarschijnlijk nieuwsgierig zijn geworden naar de in-game beelden. Gelukkig voor die gene liet Square Enix tijdens de E3 de eerste in-game beelden van de game zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?