Check hier alle PlayStation State of Play content

Kingdom Hearts: 358\2 Days heeft Europese releasedatum

Kingdom Hearts: 358/2 Days heeft eindelijk een Europese releasedatum gekregen. Square Enix maakte namelijk bekend dat de game vanaf 9 oktober beschikbaar zal zijn in Europa. Overigens verschijnt de game exclusief voor de Nintendo DS.

De game draait om Roxas, een personage uit Kingdom Hearts 2, die lid is van Organization XIII. Daarbij kom je er dankzij deze game achter waarom Roxas uit de organisatie stap en wat zijn relatie is met Sora. Voor de antwoorden op deze vragen zullen echter moeten wachten tot de release.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?