Kingdom Hearts 3 op TGS?

Kingdom Hearts voegde voor het eerste Disney personages en Square-Enix personages met elkaar in een spannend verhaal. Er waren al geruchten dat een deel 3 er aan zou komen. Zo was er een speciale trailer aan het einde van deel 2 en ook op de Square-Enix party werd een trailer getoond.

Nu heeft het Official PlayStation Magazine het gerucht dat Kingdom Hearts 3 op de Tokyo Game Show van dit jaar zijn intrede gaat maken. De game zal ook exclusief zijn voor de PlayStation 3. Wat denken jullie, zal Kingdom Hearts 3 op de TGS verschijnen of niet?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?