Kingdom Hearts 3 in ontwikkeling

De man achter de eerste twee delen van Kingdom Hearts, Tetsuya Nomrua, heeft in een gids over de Kingdom Hearts-serie bekendgemaakt dat Kingdom Hearts 3 in ontwikkeling is. De uitgave van dit deel hangt echter af van Final Fantasy Versus XIII.

Nomrua gaf aan dat er momenteel twee games naast Kingdom Hearts 3 in ontwikkeling zijn waarvan hij één dit jaar wil uitbrengen. Daarnaast wil hij volgend jaar een game met meerdere hoofdpersonages uitbrengen. Het is echter nog maar de vraag of Nomrua hiermee doelt op Kingdom Hearts 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?