Kingdom Come: Deliverance krijgt Royal Edition

Geplaatst: 28 maart 2019 19:30
Aangepast: 31 maart 2019 11:43

Kingdom Come: Deliverance krijgt een uitgebreide versie in de vorm van de Royal Edition. Dit hebben Warhorse Studios en Deep Silver vandaag bekendgemaakt middels een persbericht.

In Kingdom Come: Deliverance ga je op avontuur in het heilige Roomse Rijk. Hier voltooi je missies, weer je invasies af en ga je op zoektochten. Tijdens je avontuur kom je kastelen, wouden en dorpen in de setting van het middeleeuwse Bohemen tegen. De Royal Edition bevat alle reeds uitgebrachte DLC-pakketten en tevens een nieuwe uitbreiding; A Women's Lot. Over deze laatste DLC is vooralsnog niet zoveel bekendgemaakt, maar in de komende periode wordt daar meer informatie over verschaft.

Vanaf wanneer Kingdom Come: Deliverance Royal Edition beschikbaar is, is nog niet bekendgemaakt. Wel dat deze verkrijgbaar wordt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Deep Silver
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Come: Deliverance

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 februari 2018

Ontwikkelaar

Warhorse Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord