King of Fighters XIII komt eraan

SNK heeft bekendgemaakt dat ze momenteel bezig zijn met King of Fighters XIII. Hoewel het twaalfde deel van de King of Fighters-serie vorig jaar verscheen op de Xbox 360 en PS3, is deel dertien echter alleen nog maar aangekondigd voor de Arcadehallen.

Of deel dertien later alsnog naar de PS3 en Xbox 360 zal komen, is nog maar de vraag. De game zal in elk geval later dit jaar in de Arcadehallen verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?