King Arthur: Knight's Tale

  • Ontwikkelaar NeocoreGames
  • Eerste releasedatum 26 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Strategie
  • Gameliner score -

King Arthur: Knight's Tale krijgt Early Access

De strategische RPG King Arthur: Knight's Tale heeft een Early Access releasedatum ontvangen. De game is vroegtijdig via Steam te spelen.

King Arthur: Knight's Tale begon een aantal maanden geleden aan een Kickstarter-campagne en heeft deze succesvol doorlopen. Het vereiste budget is bij elkaar gesprokkeld en nu kan de game van NeocoreGames aanstalten maken voor de eerste releasedatum. King Arthur: Knight's Tale verschijnt eerst in een Early Access vorm, wat wil zeggen dat de game niet geheel compleet is, maar wel wordt aangevuld in de loop der tijd. Bekijk hier de gameplaytrailer van King Arthur: Knight's Tale.

King Arthur Knights Tale2

King Arthur: Knight's Tale verschijnt op 12 januari voor de pc. De volledige versie en de Xbox Series en PlayStation 5-versies verschijnen later.

BRON Dead Good Media

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?