Kinectimals packshot verschenen

Een week geleden werd op de E3 in Los Angeles de naam van Project Natal onthuld door Microsoft. Deze game-accessoires gaat nu door het leven onder de naam Kinect.

Er zijn ook enkele games aangekondigd waaronder Kinectimals. Kinectimals is het best te vergelijken met EyePet van Sony of Nintendogs van Nintendo. In de game gebruik je jouw stem en lichaam om te spelen, knuffelen, hoe je het ook wilt noemen, met één van de veertig verschillende dieren in dertig verschillende activiteiten.

Hieronder zie je de packshot van de game Kinectimals, welke speelbaar is met Kinect vanaf de release in november van dit jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?