Kinect probleem met oude Xbox 360

We zouden het zowat vergeten, maar naast de Kinect heeft Microsoft ook de Xbox 360 Slim versie aangekondigd. Deze is een stuk compacter dan haar oudere zus en moet bovendien minder lawaai maken. Ook zal de Xbox 360 Slim minder last hebben van de befaamde 'ROD'.

Zojuist is het bericht naar buitengekomen dat Xbox 360 bezitters gebruik moeten maken van een speciaal tussenstuk, welke extra vermogen bevat, om met Kinect te kunnen spelen. De nieuwe Xbox 360 heeft dit probleem niet, waardoor je direct kan worden gekoppeld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?