Check hier alle PlayStation State of Play content

Kinect begin november naar Europa

De Europese releasedatum van Kinect was tot op de dag van vandaag nog onbekend. Vandaag heeft Microsoft echter bekendgemaakt dat we deze nieuwe bewegingshardware op 10 november kunnen gaan verwachten in Europa.

Microsoft had overigens al bekendgemaakt dat Kinect voor 150 euro over de tonenbanken zal gaan. Naast deze nieuwe bewegingssensor zal je dan ook de game Kinect Adventures meekrijgen bij de aankoop.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?