Killzone viert vijfde verjaardag

Hiep, hiep, hoera. World Of Warcraft is deze week niet de enige game die vijf jaar oud word. Onze Nederlandse trots Killzone is namelijk ook jarig. Op 26 november precies vijf jaar geleden, kwam Killzone één uit. Wellicht niet zo'n top game, maar de fundering voor het geweldige deel twee stond er wel.

Natuurlijk laat Guerilla dit niet zomaar voorbij gaan. In het weekend van 27 tot 30 november is het double XP weekend! Twee keer zoveel beloning dus. Daar bovenop zijn de downloadbare map packs flink afgeprijsd. Op Killzone.com zal ook het een en ander online komen om het te vieren. Killzone, gefeliciteerd!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?