Killzone 3(D) in de maak mede door Naughty Dog

Lezers van het Amerikaanse tijdschrift GamePro kunnen de eerste informatie lezen over de ontwikkeling van Killzone 3(D). Ja, de game zal volledig in 3D speelbaar zijn. Verder lezen we dat de game zich in winterse sferen zal afspelen en dat alles natuurlijk weer groter en uitgebreider wordt dan in de voorgaande delen.

Wat misschien wel het meest interessant is, is dat de Amsterdamse ontwikkelaar Guerilla Games samenwerkt met Naughty Dog, de ontwikkelaars van het fantastische Uncharted 2.

Meer informatie zal ongetwijfeld straks tijdens de E3 bekend worden gemaakt, maar vooralsnog zijn we erg blij met dit zeer sterke samenwerkingsverband.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?