Killzone 3 nu officieel aangekondigd

Killzone 2 eindigde nogal abrupt. Genoeg reden voor de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games een vervolg te maken. Geruchten gingen dat Killzone 3 op de PlayStation 4 zou verschijnen. Sony maakt vandaag bekend dat Killzone 3 op de PlayStation 3 verschijnt.

Killzone 3 zal nog grotere maps hebben dan voorheen. Er zullen ook veel nieuwe vijanden en wapens zijn, waaronder Helghasts met jetpacks en massavernietigingswapens.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?