Killzone 3

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 25 februari 2011
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 3 multiplayer bèta onderweg

Sony heeft vandaag aangekondigd dat de multiplayer van Killzone 3 een bètaversie krijgt. Deze zal op 25 oktober van start gaan. Helaas zullen een aantal PS3-gebruikers niet mee kunnen doen aan deze bèta. De multiplayer bèta is namelijk alleen bereikbaar voor PlayStation Plus-abonnees.

Daarnaast mogen alleen de eerste 10.000 PS Plus-abonnees mee doen aan deze bèta. Op 14 oktober zal er namelijk een speciaal Killzone 3 thema pakket verschijnen op het PSN en de eerste 10.000 die dit pakket downloaden mogen op 25 oktober genieten van deze bèta.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?