Killzone 3 grijpt de spotlight in 3D

Hermen Verhulst van Guerilla Games heeft niet gevraagd aan het publiek om de 3D-bril op te doen voor wat 3D-gameplay van Killzone 3. De gameplay speelt zich af in koude omgeving, waar vijanden van alle kanten komen. Ook vanaf de lucht.

Inderdaad, we zien nu de game in actie inclusief de vliegende Helghast. Wij zien uiteraard geen 3D, maar de game ziet er zeer indrukwekkend uit. Nog een tandje beter dan Killzone 2.

We zien nu ook voor het eerst hoe het is om zelf te vliegen met een jetpack. Het zal niet mogelijk zijn heel ver te vliegen. Je kunt enkel kleine sprongen maken.

De AI ziet er nog beter uit. De Helghast verbergen zich nog beter en vluchten zeer goed voor de granaten. Sev laat een gebouw tot ontploffing brengen en de demo lijkt tot een einde te komen.

Opeens zien we meer gameplay van een ander level. Sev zit in een vliegtuig en maakt verschillende gebouwen en vliegtuigen kapot. Gebouwen zijn nu ook kapot te maken, hoewel ze niet allemaal te slopen zijn.

Killzone 3 zal februari 2011 beschikbaar zijn exclusief voor de PlayStation 3. Daarnaast zal Killzone 3 complete functionaliteit hebben met PlayStation Move.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?