Killzone 3

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 25 februari 2011
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 3 bèta mogelijk?

Goed nieuws voor de Killzone-fans, Sony komt waarschijnlijk met een bèta-release!

Sony heeft een website uit de grond gestampt met een inlogscherm voor een mogelijke Killzone 3 bèta. Er is nog niets officieel aangekondigd, maar het ziet er naar uit dat dit binnenkort zal gebeuren. Het zou niet vreemd zijn als deze bèta gelanceerd wordt aangezien Sony dit reeds heeft gedaan met Killzone 2.

Killzone 3 zal in februari 2011 gelanceerd worden voor de PlayStation 3. We houden jullie op de hoogte!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?