Killzone 2 wint award

De game van Nederlandse bodem Killzone 2 mag zichzelf prijzen met een Ivor Novelle award. Voor het eerste in de geschiedenis dat een game deze award wint.

Killzone 2 heeft tijdens de Ivor Novelle awards in Londen een award gewonnen voor een nieuwe catogorie: Best Original Videogame Soundtrack.
Deze soundtrack is gecomponeerd door Joris de Man.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?